Facebook: Den norske klubb Portugal
Roar Aune: Det er jo noe spesielt da med lokal skinke fra griser som har gått ute på gården. Blitt servert friske grønnsaker og rester fra vinproduksjonen som holder vel13 % og som har vært happy for å si det sånn før slakting Deretter saltet og røkt i 3 uker i vedfyrt røykhytte til skinka er svart utvendig. Så hengt og tørket en vinter og en sommer. Til slutt servert i terninger så møre som varmt smør. Verdens beste spør du meg.
web-MAGASINET for norsktalende i Portugal med ukentlige oppdateringer om dnkp, infoBANK / LEXIA om innflytting til Portugal – Etablering – Helse og Skattespørsmål. - Økonomi og praktiske råd. NEWS & BLOGS om portugisiske mattradisjoner, vin og viner, Norsk Næring Portugal (NNP), Ukens Foto, Historiene i Historien, Språkhjørne og Kulturstoff, foruten innbydelser til sosiale samlinger, 17.mai arrangement og Julegudstjenester, julebord og andre klubb-events. | Design & develop by AmpleThemes